KARTELLET kjem til Bergen!

Laurdag 31. mai kjem Kartellet og Håvard Lund til Bergen og skal halde to framsyningar i Gimle, kl. 17.30 og 19.00.

Kartellet feat. Håvard LundNB! Det er maks 35 publikumarar på kvar framsyning. Det blir sal i døra om det er ledige billettar.

Hendinga på Facebook

Kjøp billettar her!

Kartellet er ei interaktiv danseforestilling der skille mellom sal og scenen ikke eksisterer. Kartellet tilbyr deg en sanselig opplevelse, og forestillingen blir gjennom din deltakelse, litt ulik fra gang til gang.

Kartellet er et fysisk samarbeid mellom fem menn. Alle fem har en sterk individuell stil, og utnytter sin kroppslige kunnskap og kompetanse for å skape en nær visualitet. Denne forestillingen er en utforskning i menn, mannlig fysikalitet og lek. Voldsom sådan.

Dansen har mange rom som kan sees, kjennes, høres og som venter på å bli utforsket. I Kartellet får du bli en del av forestillingen på folkedansen og folkemusikkens premisser; nærhet, bevegelse og musikalitet i dansen – være i dansen og musikken.

Kartellet er koreografert av Sigurd Johan Heide fra Grytøya ved Harstad, og musikken er komponert av Mariann Torset fra Målselv. Idé og konsept er utarbeidet av Sigurd Johan Heide, i nært samarbeid med Terje Foshaug i Folkemusikk Nord og Kalottspel.

Dansere Sigurd J Heide, Nils Ole Foshaug, Inge Martin Helgesen, Lars Frihetsli og Martin Myhr.

Musikere Mariann Torset (trøorgel), Julie Alapnes (fele) og Håvard Lund (bassklarinett)

Produsent Terje Foshaug, Folkemusikk Nord

Arrangementet er en del av Grunnlovsseilasen 2014.

Kartellet er støttet av Norsk Kulturråd, Landsdelsmusikerordninga i Nord-Norge, Kalottspel og Folkemusikk Nord/Troms fylkeskommune.

Laga av Lauen Dans&Design